Amopage

Angst Vs hjerteinfarkt symptomer

- Views 0
Advertisement

De fleste mennesker lider av en viss grad av engstelse. Problemet ligger i hvordan kroppen reagerer på denne angsten. Når vi står overfor for mye av denne felles følelse eller følelser, kan det lokke fram noen uønskede, noen ganger ødeleggende symptomer som fører til det som ofte refereres til som et panikkanfall. Dessverre kan mange av disse symptomene forveksles med alvorlig medisinsk nødstilfelle av et hjerteinfarkt, noe som kan forverre panikk en person er allerede følelsen. Så, hva er forskjellen mellom angst og hjerteinfarkt?

Økt hjertefrekvens

Denne spesielle symptom er en som kan deles av både et panikkanfall forårsaket av angst og hjerteinfarkt forårsaket av noen eksisterende helsetilstand. Begge kan manifestere seg som en endring i en persons hjertefrekvens, flytte fra en ganske normal, konsekvent hastighet til en som er rask, nesten racing i sin rytme. Det kan også føre til at hjertet til å være på en uregelmessig hastighet.

Brystsmerter

Etter økningen eller uregelmessighet i frekvensen av en persons hjerterytme, kan begge forholdene også føre til en viss brystsmerter. Men et panikkanfall forårsaket av angst vil vanligvis finne denne smerten isolert til brystet. Et hjerteinfarkt vil produsere denne brystsmerter, men det vil mest sannsynlig føle tyngre, med litt mer press, og flytte til andre områder av kroppen, og skaper ubehag i armen, rygg, hals og / eller kjeve.

Kortpustethet

Mange ganger en person som lider av enten en angst-indusert panikkanfall eller en helserelatert hjerteinfarkt vil oppleve en kortpustethet. Dette vil ofte føles som om du ikke klarer å få igjen pusten; noen ganger kan det føles som om du hyperventilerer. Derfra kan du begynne å føle en viss følelse av svimmelhet eller ørhet; du kan bli svak eller føler nær besvimelse.

svette

Begge forhold kan også be en person til å begynne å svette, uten noen form for fysisk anstrengelse. Men et panikkanfall forårsaket av angst kan også bringe på frysninger med denne svette. Et hjerteinfarkt vil vanligvis føre med seg en følelse av kvalme og selv oppkast.

Angst

Enten tilstand kan be en person til å føle en overveldende følelse av angst, som står til grunn, siden kroppen din reagerer på en så intens måte. Men et panikkanfall vil normalt ta denne følelsen utover bare angst selv. Du kan begynne å føle ut av kontroll, livredd eller som om du vil dø på flekken. Dette betyr ikke at noen som har et hjerteinfarkt vil ikke føler seg redd eller som om han kommer til å dø. Det er en tynn linje mellom de to.

Fordøyelsesbesvær / halsbrann

Denne ganske tydelig symptom er hva som kan sette de to forholdene hverandre. Ofte, en person som lider et hjerteinfarkt, ikke et panikkanfall, vil føle noe som ofte blir beskrevet som halsbrann eller dårlig, selv når du ikke har hatt noe å spise. Du kan føle deg som om du er full, så full at det kan virke som om det er kvelende deg.

Tidsramme

En annen faktor som vil sette de to betingelsene fra hverandre er hvor lang tid i hvilken symptomene finne sted. En angst angrep vil vanligvis vare i en begrenset tidsperiode, rett rundt ti minutter, og kan minske når en person tar et øyeblikk å slappe av. En hjerteinfarkt, på den annen side vil se disse symptomene som strekker seg over et lengre tidsrom, vanligvis en halv time eller lengre. Disse symptomene vil ikke endre seg når en person prøver å slappe av.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/angst-vs-hjerteinfarkt-symptomer/ "

相关文章!
 • Hvor lenge hjerteinfarkt symptomer Siste? Hvor lenge hjerteinfarkt symptomer Siste?
  - 阅 0

  Ifølge American Heart Association, mer enn 1 million mennesker har hjerteinfarkt hvert år. Halvparten av dem dør fra angrepet; andre blir stående permanent deaktivert. Tiltak for å forebygge hjertesykdom, gjenkjenne symptomene på hjerteinfarkt og vit

 • Om False hjerteinfarkt symptomer
  - 阅 0

  Ringe 911 eller gå inn i en akuttmottaket er måten folk flest reagerer når de mistenker at de har et hjerteinfarkt, men trusselen om et hjerteinfarkt viser seg å være falsk alarm for noen. Å kunne fortelle forskjellen mellom symptomer på en ekte hjer

 • Tidlig hjerteinfarkt symptomer for kvinner Tidlig hjerteinfarkt symptomer for kvinner
  - 阅 0

  Ifølge studier, har hjerteinfarkt drept flere kvinner enn menn hvert år. Hjerteinfarkt er ofte forårsaket av en oppbygging av plakk i koronararteriene. Plaketten vil da hindre blodet fra å bli transportert til hjertet, forårsaker hjerte til å bli sve