Amopage

Angst symptomer hos kvinner

- Views 0
Advertisement

Selv om angstlidelser påvirke både menn og kvinner, synes det å være en litt høyere forekomst hos kvinner. Det er mange årsaker til angst og noen angst er normalt. Stresset av arbeid, kan økonomiske byrder og ansvar i hverdagen skaper en atmosfære av angst som utvikler seg til en nedadgående spiral. Det er viktig å gjenkjenne symptomer på angst og lære å håndtere dem.

Egenskaper

Mange kvinner lever med kronisk angst og kanskje ikke engang klar over det. Flere symptomer kan fremstilles ved angst og disse symptomene kan variere fra person til person. De vanligste symptomene på angst inkluderer muskelspenninger, hodepine, tretthet, tap av appetitt, søvnløshet, tap av sexlyst og depresjon. Symptomer på alvorlig angst inkluderer irrasjonell frykt, følelser av frykt, kortpustethet, kvalme, irritabilitet og forhøyet puls.

Fører til

En av de viktigste årsakene til angst er uovervåkede stress. Alle opplever en viss grad av stress i livet, men noen klarer det bedre enn andre. Det er normalt at stressnivået til å endre i henhold til de erfaringer og situasjoner som oppstår i en persons liv. Hvordan man håndterer slike situasjoner kan spille en avgjørende rolle i om hun bor sammen med kronisk angst. Det kan også være biologiske årsaker til angst som hormon ubalanser. Angst kan også være relatert til forhold som graviditet, postpartum depresjon og overgangsalder.

typer

Det er seks hovedtyper av angstlidelser. Generalisert angstlidelse er preget av overdreven bekymring og frykt over bekymringer i hverdagen. Typiske symptomer inkluderer søvnløshet, rastløshet, magesyke og manglende evne til å slappe av. Panikk lidelse er preget av tilbakevendende panikkanfall. Symptomer på panikkanfall kan inkludere hjertebank (rask hjerterytme), hyperventilering (kortpustethet), følelse ør, kvalme, svette og brystsmerter. Panikk angrep er ofte ledsaget av en intens følelse av frykt eller redsel. Tvangslidelse kjennetegnes av repeterende og tvangsadferd. Personer med tvangslidelser kan vaske hendene gjentatte ganger eller dobbeltsjekke for å være sikker på at døren er låst eller komfyren er slått av. Sosial fobi er også kjent som sosial fobi. Personer som lider av sosial angstlidelse er ekstremt selvbevisst. De frykter hva folk tenker på dem og vil unngå sosiale situasjoner. De som lider av sosial fobi kan oppleve noen av de samme symptomene forbundet med panikkanfall. Post-traumatisk stresslidelse resultater fra en traumatisk hendelse. Lider av post-traumatisk stress lidelse har ofte flashbacks, mareritt og har en tendens til å alltid være på vakt. Fobier er urealistiske eller overdrevne frykt. Personer med en fobi prøve å unngå gjenstand for deres frykt. De kan oppleve lignende symptomer som de med panikkanfall.

Behandling

Det er flere medisiner for å behandle symptomer på angst. Oftest antidepressiva og beroligende midler som Valium eller Xanax er foreskrevet. Atferdsterapi kan være effektive i å lindre angst. Kognitiv atferdsterapi hjelper en til å identifisere og overvinne negative tankemønstre og atferd. Angst kan styres via en kombinasjon av medisiner og adferdsterapi.

betraktninger

Lære å håndtere stress kan bidra til å lindre symptomene på angst. Endringer i livsstil kan være nødvendig for å håndtere stress på riktig måte. Balanse arbeid, lek og hvile. Kvinner ofte ofre sin egen trivsel å være alt og gjøre alt. Hvis du ikke spiser riktig og få nok hvile, er du nødt til å være stresset. Ikke ta på ekstra ansvar hvis du allerede er presset til det ytterste. Hvis du arbeider med mye stress, kan det være lurt å bli med i en støttegruppe. Det hjelper virkelig å snakke og vet at du ikke er alene.

Betydning

Hvis du er gravid eller nylig fødte og lider av angst symptomer, bør du kontakte lege. Kronisk angst er ikke bra for deg eller barnet ditt. Mange kvinner lider av fødselsdepresjon som kan la dem følelsen utmattet og overveldet. Det er best å få hjelp i stedet for å prøve å gjøre alt alene. Det er også viktig å se en lege for å bestemme årsaken til engstelse. Din lege vil kunne avgjøre en skikkelig løpet av behandling rettet mot spesifikke årsaker som for eksempel hormonelle ubalanser eller andre faktorer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/angst-symptomer-hos-kvinner/ "

相关文章!
 • Hjertearytmi symptomer hos kvinner
  - 阅 0

  Hjertearytmier, også kalt hjertearytmier, er uregelmessig hjertebank av hjertet og påvirke om lag 2,2 millioner mennesker i USA arytmier kan oppstå i et sunt hjerte, eller kan være en indikator på hjertesykdom. symptomer Hjerte arytmi symptomer hos k

 • Blindtarmbetennelse symptomer hos kvinner Blindtarmbetennelse symptomer hos kvinner
  - 阅 1

  Vedlegget, en liten finger pose ca 3 ½ inches lang, strekker seg fra slutten av tykktarmen på nedre høyre side av magen. Blindtarmbetennelse refererer til tilstanden der tillegget blir infisert og betent. Blindtarmbetennelse symptomer hos kvinner er

 • Mini Stroke Symptomer hos kvinner
  - 阅 0

  En mini hjerneslag er referert til som en forbigående iskemisk anfall eller TIA, av leger, og kan vare i opptil 24 timer. Symptomene på en mini-slag er lik de av en iskemisk hjerneslag, og å ha et TIA er et tegn på at du kan snart ha en iskemisk hjer