Amopage

Alternative medisiner for å fjerne Slimete Blokkeringer i tynntarmen

- Views 0
Advertisement

Slimete er et naturlig stoff som skilles ut av tarmen for å hjelpe ting beveger seg gjennom kroppen din jevnt. Tilstedeværelsen av overskytende slimete kan tette interne VVS. Bortsett fra å oppleve ubehagelige symptomer som oppblåsthet og gass, kan du ikke få nok næring hvis dette skjer. Heldigvis finnes det en rekke alternative medisiner for å fjerne slimete blokkeringer i tynntarmen som kan hjelpe deg å komme tilbake på sporet.

Forstå Tilstand

Stol på magefølelsen. Den primære rolle av den lille tarm er å bryte ned og absorbere fett, karbohydrater og mineraler, og en slimete blokkering interfererer med denne prosessen. Så, hvis du føler deg trøtt hele tiden, oppsvulmet og gassy etter måltider, opplever forstoppelse, eller se flere slim i avføringen enn vanlig, så det er på tide å planlegge en strategi for å forbedre fordøyelsen helse.

Innse at bakteriell overvekst og betennelser ofte følger slimete blokkeringer i tynntarmen siden ufordøyd mat partikler ende opp fermen stedet for å bli brutt ned for næringsopptak. Derfor counterattac denne invasjonen er en del av din naturlige tilnærming mot å korrigere tilstanden din.

naturlige behandlinger

Hold deg til en diett som er høy i fiber og lite karbohydrater. Dette betyr å trappe opp inntaket av rå grønnsaker, hele korn, friske frukter og belgfrukter.

Redusere eller eliminere inntaket av arakidonsyre. Også kjent som omega-6, er denne essensiell fettsyre som finnes eksklusivt i animalsk protein og bidrar til betennelse. Hvis man simpelthen ikke kan leve uten kjøtt- eller melkeprodukter, og deretter vurdere å supplere med omega-3 (EPA) for å hemme den inflammatoriske aktiviteten av arakidonsyre, så vel som andre proinflammatoriske midler, så som leukotriener.

Bringe ro til fordøyelsessystemet ved å supplere med peppermynte olje kapsler. Canadiske forskere har funnet at mentol, den aktive bestanddel av peppermynte, er en naturlig krampeløsende som slapper glatt intestinal muskler og lindrer tarmen spasmer.

Bevare en sunn balanse i tarmfloraen med probiotika. Probiotika er kosttilskudd som bidrar til å fremme produksjon av fordøyelsesenzymer, for eksempel laktase. De oppfordrer overlevelsen av "sunn" bakterier i tarmen i stedet for skadelige bakterier. Studier utført ved National University of Ireland har vist at innføring av Bifidobacterium infantis 35624 og Lactobacillus salivarius redusere betennelsesreaksjoner i immunceller i tarmslimhinnen.

En siste bemerkning

Hvis du ikke opplever noen lettelse fra å bruke disse alternative medisiner for å fjerne slimete blokkeringer i tynntarmen, så sjekk med legen din for å utelukke eventuelle pre-eksisterende eller underliggende tilstander som kan forårsake fordøyelsessystemet for å bremse ned, for eksempel matallergier, hypotyreose, diabetes, bukspyttkjertelen enzym mangel eller en autoimmun lidelse.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/alternative-medisiner-for-a-fjerne-slimete-blokkeringer-i-tynntarmen/ "

相关文章!
 • Alternative medisiner til Singulair
  - 阅 0

  Singulair er en resept bare medisiner utviklet for å lindre astmasymptomer hos barn og voksne. Imidlertid har stoffet nylig kommet i søkelyset fra Food and Drug Administration på grunn av potensialet for farlige bivirkninger, inkludert hallusinasjone

 • Alternative medisiner for Norvasc
  - 阅 0

  Høyt blodtrykk er en stadig mer vanlig tilstand i USA Hva vi spiser og vår trening rutiner kan spille en stor i å redusere blodtrykket. Mange pasienter må ta medisiner for å redusere blodtrykket til et trygt nivå. Norvasc er en populær blodtrykket og

 • Thyroid medisiner som ikke forårsaker hårtap
  - 阅 0

  hypotyreose Hypotyreose oppstår når skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok hormoner. Skjoldbruskkjertelen --- plassert i fronten av kors halsen --- produserer hormoner for å regulere metabolske prosesser i kroppen din. Ifølge Dr. Mary Parker med US