Amopage

Alle typer Crickets

- Views 23
Advertisement

Alle typer Crickets


Sirisser er en stor gruppe av insekter som omfatter mer enn 2200 arter. De tilhører den Orthopetera rekkefølgen av klassen Insecta. Crickets er vanligvis funnet i enger, gressletter og felt. De fleste arter er nattlige, svart eller brun i farge, altetende, og har to par vinger foldet rundt ryggen. Sirisser ligne katydids, gresshopper og gresshopper og har sterke bakben som er utstyrt med skarpe pigger.

Cave og Camel Crickets

Cave og kamel sirisser hører til bladrullende sirisser familie av insekter. Disse er vingeløse, humpbacked og robust med lange og slanke antenner. Cave og kamel sirisser er grå eller brun og vanligvis flekket eller marmorert med mørkere nyanser. Disse kjøttetende insekter som lever i huler og skogsområder og er aktive om natten (nattlige). Et eksempel er de Ceuthophilus maculates eller flekket kamel cricket.

Treet, Ground og felt Crickets

Tilhørighet til Gryllus familie av insekter, tre, malt og felt sirisser varierer mellom små og middels store og har flattrykt eller komprimert organer. De har antenner mye lengre enn kroppen sin, og deres øyne ligge på forbena. Treet, kan bakken og felt sirisser bli en plage i bygninger og boliger, og kan noen ganger skade stoffer (særlig ullstoff og silke) og andre materialer. Felt sirisser i stort antall kan defoliate plantenes røtter. Eksempler omfatter fjær felt cricket (G. Veletis), falle felt cricket (Gryllus pennsylvanicus), stripete bakken cricket (Nemobius fasciatus) og den snørike treet cricket (Oecanthus fultoni).

Hus Crickets

Huset cricket (Acheta domesticus) varierer i lengde mellom 19 til 22 mm og er typisk brunaktig gul i farge. Den har lange, slanke antenner som er vanligvis lengre enn kroppen. Hus sirisser er nattaktive insekter og vanligvis fly, hoppe eller krype til takvinduer eller vinduer om natten. De er uskadelige og kommersielt anvendt som mat for kjæledyr og som fisk agn.

Pygmé Mole Crickets

Tilhørighet til tridactylidae familie av insekter, pygmé jordkreps, også kalt sand sirisser, er mol-like og mindre enn 10 mm long med hvite og svarte flekker over hele kroppen. Eksempler er større dverg locust (Neotridactylus apicalis) og den mindre sand cricket (Ellipes minutus).

Mole Crickets

Mole sirisser tilhører Gryllotalpidae familie av insekter. Medlemmene har brune fargede organer som er modifisert for underjordisk eksistens. Mole sirisser, på grunn av sine gravende vaner og nattlige natur, er sjelden sett. Eksempel omfatter den nordlige jordkreps (Neocurtilla hexadactyla).

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/alle-typer-crickets/ "

相关文章!
 • Fakta om Cricket Insect Fakta om Cricket Insect
  - 阅 4

  På høsten når været begynner å kjøle, et kor av cricket sanger fyller natteluften. Dette er sanger av mannlige sirisser prøver å tiltrekke seg en kvinne. Det fine med en cricket sang ikke er synlig for alle, men i noen kulturer synger sirisser blir h

 • Kommersiell Cricket Farming Kommersiell Cricket Farming
  - 阅 3

  Eksotiske dyr er stadig i popularitet og krever matforsyninger forskjellige fra din gjennomsnittlige katt og hundemat. Kommersiell cricket landbruk har blitt en lukrativ forretning med begrenset oppstartskostnader. Men før du bestemmer deg for å star

 • Tegning Insekter og mer Tegning Insekter og mer
  - 阅 3

  Tegning er en fin måte å slippe løs din kreative side for hele verden å se. Lær om tegning bugs og insekter og hva dette krever med hjelp fra en artist i denne gratis video-serien. Oppføring 1-12 av 12 videoer Hvordan Tegn en Insect Hvordan vil du sk