Amopage

All-Clad Vs. Calphalon

- Views 0
Advertisement

All-Clad Vs. Calphalon


All-Clad og Calphalon er to high-end merker av kokekar laget i USA. Begge merkene har sine støttespillere, og en debatt fortsetter å rase over hvilke er bedre. Begge produserer flere linjer med kokekar, inkludert noen med non-stick belegg.

All-Clad

Gjennomført metallurg John Ulams dannet et metall bonding selskap i 1960 som utviklet seg til All-Clad Metalcrafters. Selskapet har vært å lage kokekar siden 1971 på samme sted i Canonsburg, Pennsylvania, med kun amerikanske metaller. Håndverk er nøkkelordet for sine produkter, som er hovedsakelig ubestrøket rustfritt stål, aluminium og kobber produkter. Andre All-Clad produkter som lokk, elektronikk og kjøkkenutstyr er vanligvis laget i utlandet.

Calphalon

Calphalon, som ligger i Toledo, Ohio, har vært å lage metall kokekar siden 1968, da det begynte å ansette en hard-anodisert metode for behandling av aluminium opprinnelig utviklet av NASA. Rubbermaid kjøpte selskapet i 1998. Dens kokekar er laget av nonstick og ubestrøket rustfritt stål, støpejern og kobber, og selskapets reklame streker stilfullhet og brukervennlighet.

Tilgjengelighet

Begge produktlinjer er allment tilgjengelig i spesialbutikker som Williams-Sonoma og Bed, Bath and Beyond. Shoppere også finne dem i butikker på nettet som ChefsCatalog og Amazon.

forskjeller

De fleste av elementene i begge produktlinjer er ikke vaskes i oppvaskmaskin, men Calphalon nye produktserie, Unison, kan vaskes i oppvaskmaskin. All-Clad har alltid omtalt jern håndtak som forblir kjølig i lang tid når pottene er på komfyren. I den opprinnelige Calphalon En linje, håndtakene er svært varmeledende, men Unison og moderne linjer løst det problemet.

Også, matlaging fora på nettet, har rapportert at Calphalon er anodisert aluminium finish har en tendens til å reagere med visse matvarer, forårsaker misfarging og metallisk smak, mens All-Clad matlaging overflaten er ikke-reaktiv. I tillegg er den indre mørke fargen på Calphalon pans gjør det vanskelig å nøyaktig se fargen av sauser.

Pris

Prisingen for begge linjene som foreslått av beslutningstakere i samme område; Men Calphalon faktiske salgspriser er vanligvis lavere enn All-Clad tallet. For eksempel, i 2009 Amazon.com viser Calphalon One tilført anodisert aluminium 10-tommers stekepannen på en produsentens veiledende pris (MSRP) på $ 110, men den faktiske salgsprisen er $ 49.95. All-Clad rustfritt stål 10-tommers stekepannen viser MSRP av $ 99,99, men den faktiske salgsprisen er $ 89,98.

Garanti

Både Calphalon og All-Clad tilbyr levetid garantier på sine produkter, og vil erstatte et element defekt i utførelse eller materiale dersom forbrukeren har fulgt bruken og omsorg anbefalinger.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/all-clad-vs-calphalon/ "

相关文章!
 • Hva er forskjellen mellom 24 Karat Pure Gold Clad Bronze & Plated Bronze Metal Hva er forskjellen mellom 24 Karat Pure Gold Clad Bronze & Plated Bronze Metal
  - 阅 0

  Gold er en av de dyreste metaller og en av de mest ettertraktede for smykker. For å gjøre rimelige gull armbånd og halskjeder, gullsmeder bruke en rekke teknikker for å dekke billigere metaller med en gulloverflate. 24 Karat Gold Renheten av gull er

 • Hvordan gjenoppretter jeg All Clad LTD Finish?
  - 阅 0

  An All Clad LTD overflate forhindrer maten fester seg til pannen under kokeprosessen. Ved gjentatt bruk, kan overflaten av kjelen blir brune, ser flekkete eller begynner å løsne. Den brune og ustabil finish kan være forårsaket av en oppbygging av olj

 • Hvordan Season en Calphalon Wok
  - 阅 0

  Calphalon er en ledende leverandør av kokekar, inkludert wok. Woker er oftest brukt for asiatiske måltider, for eksempel wok, hvor maten er raskt tilberedt på en høy varme. En Calphalon wok bør være krydret før første gangs bruk. Krydder skaper en be