Amopage

Algoritmen Trading Strategi

- Views 0
Advertisement

Algoritmen Trading Strategi


Algoritmen trading er bruk av dataprogrammer for å angi handelsordrer, og i mange tilfeller bestemme handel beslutninger. Algoritmen vil håndtere inn- og utreise pris, samt mengde og ordretype uten manuell inngripen.

Typer Trading Strategies

Algoritmen trading brukes til å redusere transaksjonskostnadene, håndtere beslutningsprosesser og forbedre likviditeten. Noen av strategiene er ansatt både på kjøpssiden (gjensidig og hedgefond) og på salgssiden (banker og investeringsbanker). Strategiene inkluderer skjønnsmessige trading, høyfrekvente handel, automatisert handel og market making.

skjønns~~POS=TRUNC Trading

Skjønnsmessige Trading er når en porteføljeforvalter eller analytikeren mener når du skal inn og ut av en handelsposisjon uten bruk av en bestemt formel eller regel å håndtere beslutningsfunksjoner. En skjønnsmessig trader vil bruke en algoritme trading funksjon for å gå inn og ut av en posisjon for å oppnå de beste prisnivåer og for det meste oppnå en akseptabel gjennomsnittspris. For markeder som aksjer og futures, algoritmen funksjoner kalles volumvektede gjennomsnittsprisen ( "VWAP"), fungerer godt for skjønnsmessige handelsmenn.

Høyfrekvente Traders

Høyfrekvente tradere flytte inn og ut av finansmarkedene på en svært høy hastighet. Deres mål er å fange svært små bevegelser i markedet og ta fortjeneste raskt. Ifølge Wikinvest, høyfrekvente trading bedrifter står for bare 2% av det totale antall aksjer trading firmaer for tiden opererer, men også står for 73% av den totale aksjevolum.

automatisert Trading

Mange investorer bruker automatiserte handelspartnere for å håndtere sine investeringer prosess. En datamaskin håndterer alle beslutninger og er forhåndsprogrammert til å håndtere oppføring, exit, og stop loss nivåer. Noen av disse handelsstrategier bruke statistisk analyse for å fange opp små endringer i markedene, og noen bruker teknisk og fundamental analyse for å fange større trender i finansmarkedene.

Market Making

Salgssiden av Wall Street er de bankfolk, investering bankfolk og forhandlere. Dette er selskaper som vil sitere en pris for kjøp side bedrifter som aksjefond og hedgefond. Når en salgssiden firmaet gjør et marked, vil de trenger en algoritme for å håndtere sin sikringsstrategi. Dette er programmer som vil raskt plassere ordre i finansmarkedene til å oppveie prisen på handelen de nettopp har sitert.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/algoritmen-trading-strategi/ "

相关文章!
 • Rente Trading Strategies Rente Trading Strategies
  - 阅 0

  Renteutviklingen har en tendens til å være langsiktig trend opplevelser som gir tålmodige investorer stabil inntekt og kapitalgevinster. Utvikling av en trading strategi innebærer å lage og teste en hypotese med risikostyring regler. Populære trading

 • Vix Trading Strategies Vix Trading Strategies
  - 阅 0

  Flere alternativ handelsmenn gå blakk prøver å plukke bunnen i aksjemarkedet enn profitt ved å prøve å gjøre det. Men hvis du bruker Chicago Options Exchange Volatility Index (VIX) med noen få nøkkelindikatorer, kan du handle raskt SnapBacks i pris m

 • Hva er de beste Swing Trading Strategies? Hva er de beste Swing Trading Strategies?
  - 阅 0

  Mange investorer hevder å vite de beste swing-trading strategier. Det finnes ulike markeds verktøy som hjelper deg å velge de riktige aksjene, og råd om når du skal kjøpe og selge. Imidlertid er swing trading basert på en viss grunnleggende som har s