Amopage

Alder Krav til Marine Corps

- Views 0
Advertisement

Alder Krav til Marine Corps


For å delta i United States Marine Corps, må alle søkere oppfylle visse alderskriterier. Disse kriteriene varierer avhengig av typen av søkeren og metoden ved hvilken en søker slutter seg til tjenesten. For eksempel alderskravene for en ny enlistee bli med i Marine Corps er forskjellig fra for de som ønsker å bli med som offiser.

verve

Alle søkere som ønsker å verve i Marine Corps må være mellom 17 og 29 år. Søkere under 17 år har ikke lov til å verve i tjeneste under noen omstendigheter; men de kan be om informasjon og begynner å få sine saker i orden i forberedelse til å verve på sin 17. fødselsdag. Enlistees over 29, i mellomtiden, er avvist fra tjeneste i henhold til standarder, men kan få lov til å bli med likevel ved å snakke med en rekrutterer og oppnå en alder frafall. Fritak er tilgjengelig fra sak til sak.

Officers (OCC og PLC)

For å delta i Marine Corps som en offiser gjennom Befalskurs (OCC) og Platoon Leaders Class (PLS) (se Ressurser), kan søkere være så unge som 18 dersom de har en bachelorgrad før igangsetting. Maksimal alder å provisjon gjennom OCC eller PLC er 28. Unntak fra maksimal alder er tilgjengelig, imidlertid, og vil bli vurdert fra sak til sak.

Officers (USNA og NROTC)

De som velger å ferdigstille inn i Marine Corps gjennom United States Naval Academy (USNA) eller gjennom Naval Reserve Officer Training Corps (NROTC) er underlagt ulike alderskrav. Søkere kan bli tatt opp i USNA eller NROTC 17 år gammel og må være yngre enn 23 år for å bli vurdert for opptak.

før service

Det finnes ulike alders standarder for de som tidligere har tjenestegjort i Marine Corps og ønsker å vende tilbake. En tidligere tjeneste kandidat kan bestemme hva hans personlige maksimale aldersgrense er ved å trekke antall år han tjente fra hans faktiske alder. For eksempel vil en 30-åring Marine med fem års tidligere tjeneste være 25 år i forbindelse med fuging.

Absolute Maksimal alder

Selv om søkere over maksimal alder for sin kategori kan søke om en alder frafall, vil ingen kandidat over 35 år få lov til å tjene i Marine Corps. Det eneste unntaket fra denne regelen er før-tjenesten kandidater som kan bli med hvis deres effektive alder for verving faller inn under 35. For eksempel vil en 39-år gammel tidligere Marine med 10 års tjeneste få lov til å bli med, som hans effektive alder for Verving formål vil være 29.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/alder-krav-til-marine-corps/ "

相关文章!
 • Reenlistment Krav til Marine Corps Reenlistment Krav til Marine Corps
  - 阅 3

  Re-innrullering i Marine Corps er en helt annen prosess enn å bli som en ny rekrutt. For de som allerede er i tjeneste, kan re-innrullering signalisere starten på en karriere i Marine Corps i stedet for bare en stint av tjenesten. For de som allerede

 • De ASVAB Krav til Marine Corps De ASVAB Krav til Marine Corps
  - 阅 0

  Den ASVAB er Armed Services Yrkes Aptitude Battery, en mangesidig test for medlemmer av militæret. The Marine Corps tar score på ASVAB og bryter dem ned i tråd poengsum grupper. Disse linjepoengsummene er delt opp i mekanisk vedlikehold, elektronikk,

 • Hvordan overføre fra marinen til Marine Corps
  - 阅 0

  Selv om United States Marine Corps er teknisk en søster service til Sjøforsvaret, bytte mellom de to kommer ikke uten sin del av papirene. Selv om de to tjenestene er koblet til, overføring fra Sjøforsvaret til Marine Corps er fortsatt betraktet som