Amopage

Aktiviteter for Job Readiness Training Classes

- Views 0
Advertisement

Aktiviteter for Job Readiness Training Classes


Finne en jobb er ikke alltid lett. Det kan være svært vanskelig for folk som søker sin første jobb, de som har vært arbeidsledige i lang tid, og de som ønsker å gå inn på arbeidsmarkedet. Jobb beredskap trening gir folk de ferdighetene de trenger for å finne jobbmuligheter, intervju med hell og sikre et jobbtilbud. Effektiv trening klasser bruke aktiviteter for å hjelpe deltakerne å praktisere det de har lært.

jobbsøking

Gi hver deltaker en stillingsbetegnelse som sykepleier, dataingeniør, resepsjonist, eller lastebilsjåfør. La dem 20 minutter å finne ledige stillinger fra tre forskjellige kilder som passer hver jobb tittel og et bestemt sted. Dette vil hjelpe dem å utvikle raske søk ferdigheter og gjøre dem kjent med ulike jobbsøker nettsteder og hvordan de fungerer.

mock Intervjuer

Mange synes intervjuprosessen skremmende. Jo mer en arbeidssøker praktiserer sine ferdigheter, jo mer sikker på at han vil være i løpet av en faktisk intervju. Få en deltaker til å fungere som intervjueren og en annen for å være intervjuobjektet, og ha dem gjennomføre et intervju. Resten av deltakerne kan observere, ta notater, plukke opp tips og gi forslag. Gjenta denne øvelsen til alle får en sjanse til å være intervjueren og intervjuobjektet. Praksis er nøkkelen til å finslipe intervju ferdigheter.

Kommunikasjons ferdigheter

Det er viktig å bygge kommunikasjonsferdigheter av deltakerne slik at de best mulig kan selge seg selv under jobbintervjuer. Del gruppen i par og beskriver en ledig stilling. Ha en person i paret fortelle sin partner hva attributter hun har som gjør henne den beste kandidaten for jobben. Partneren forteller deretter gruppen hva han hørte den andre personen sier, og hvorvidt han tror hun er en god match for jobben. Dette hjelper deltakerne forstår at det de sier kan eller ikke kan oppfattes på den måten de hadde håpet på.

Public Speaking

Sitter for et intervju foran et panel kan være skremmende, og deltakerne skal øve snakke foran gruppen å bygge sin tillit. Gi hver person en annen gjenstand, for eksempel en binders eller en kaffekopp. Be hver av dem til å snakke om elementet foran klassen for en periode på for eksempel to minutter.

Kleskode

Skjær bilder av et bredt utvalg av klær stiler fra magasiner. Disse bør omfatte klær egnet for arbeid, samt klær som ikke er egnet for arbeidsplassen. Hold deg disse til ark og merk hver stil med et annet nummer. Gi deltakerne en oversikt over stillingstitler og har dem matche det de anser for å være den beste stilen av klær for hver enkelt jobb. Dette bidrar til å lære folk om kleskode på en morsom måte. Du kan også diskutere betydningen av helse og sikkerhet og virksomhet image i klær valg. Unge mennesker, for eksempel, kan ha problemer med å skille mellom hva de ser "cool" i og hva som er passende klær for arbeidsplassen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/aktiviteter-for-job-readiness-training-classes/ "

相关文章!
 • Jobb Readiness Training Program Jobb Readiness Training Program
  - 阅 0

  Job beredskap opplæring omfatter en rekke tjenester som er utformet for å forberede deltakerne for jobbsøking og sysselsetting. Tjenestene kan omfatte dataopplæring, utdanning, teknisk trening, og gjenoppta forberedelse. Programmene også hjelpe kunde

 • Gratis og morsomme aktiviteter for Customer Service Training Gratis og morsomme aktiviteter for Customer Service Training
  - 阅 0

  I dagens marked, det tar mer enn å ha den laveste prisen eller å være den første til å gi ut et produkt å forbli over konkurransen. Det tar eksepsjonell kundeservice. God kundeservice løfter en gjennomsnittlig selskapet til fremragende status, skape

 • Interaktive aktiviteter for Employee Diversity Training
  - 阅 0

  Ansatt mangfold trening tar sikte på å hjelpe ansatte tenker utover sine egne forestillinger om folk som er annerledes enn dem. Ansatte jobber mer effektivt med andre ved å respektere verdien av deres ulike perspektiver. En interaktiv aktivitet som k