Amopage

Air Fuel Induksjon Rengjøring

- Views 1
Advertisement

Air Fuel Induksjon Rengjøring


Luften induksjon del av en bil drivstoffsystem styrer hvor bensin er sprøytet inn i motoren. Disse systemene levere bensin til motoren sylindere som en blanding av drivstoff og luft, som vanligvis gjøres med et drivstoff-injeksjon enhet eller en mer gammeldags forgasser som fordamper bensin og sender det videre til sylindrene. I dagens biler, maskiner regulere nøyaktig hvor mye luft blir blandet med bensin for å sikre at motoren utfører effektivt, men resten kan likevel bygge opp, spesielt i spjeldhus.

karbo

Som bilen kjøres, spjeldhus, innsprøytningssystem og luftinntak deler alle kan bli offer for en prosess som kalles karbonisering. Dette er en oppbygning av rester som forekommer når brennstoff fordampes og deretter antennes i motorens sylindre. Varmen motoren skaper mens du kjører bokstavelig talt vil bake noen av de tyngre drivstoffrester på rør og flater av spjeldhus og bensininnsprøytning.

Forurensninger kommer også i luften og blir festet til resten. De i sin tur er også bakt i, og karboniserings fortsetter lag på lag. Dette fører til en rekke motorproblemer over tid, blant annet grov tomgang, nøling og fosser i motorytelse, dårlig gass kjørelengde, skitnere utslipp og irriterende banket eller pinge lyder. Disse problemene utvikle lettere med lav grad av bensin eller en eldre, mindre effektiv motor.

rengjøringsmetoder

Carbon er notorisk vanskelig å fjerne fra overflaten den er bakt på, så mekanikk og produsenter har utviklet kraftige metoder for å rense luft induksjon systemer. Det er flere forskjellige måter å gjøre dette. Eldre og mer grundig måte ta fra hverandre bensininnsprøytning og ren bit for bit, fjerne alle innskudd eller erstatte biter før du setter dem sammen igjen. Nyere metoder bruker komprimert luft systemer for å sende rengjøringsmidler i ulike deler av drivstoff injeksjon systemet uten å ta den fra hverandre, senke kostnadene og tiden krever å rengjøre spjeldhus.

Uansett, kraftige vaskemidler anvendes for å fjerne karbonavsetninger, vanligvis sterkt sure forbindelser som er i stand til å oppløse karbonet og bære det vekk. Målet er å balansere renseevne med å holde gass- og injeksjons sel hele og fungerer. Flere stadier brukes ofte, med lettere rengjøringsmidler brukes etterpå for å tørke vekk eventuelle gjenværende rester og spor av induksjon rengjøringsmidler. Noen selskaper selger både injeksjon apparat som bruker en inkludert kilde til ren luft å sprenge rengjøringsmidler gjennom et innsprøytningssystem, og powderized rengjøringsmidler som kombinerer løsemiddel og avfettende egenskaper.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/air-fuel-induksjon-rengjoring/ "

相关文章!
 • Air Hockey Tabell Rengjøring
  - 阅 0

  Air hockey bord kom på scenen rundt 1970 og har gitt timer med underholdning for barn og voksne i alle aldre. The air hockey bord er et møbel, og som sådan må rengjøres regelmessig. Rengjøring av tabellen vil holde det knirkefritt og gi den et lengre

 • Optimax Fuel Injector Rengjøring Optimax Fuel Injector Rengjøring
  - 阅 1

  Optimax motorer er populære utenbordsmotorer montert på motorbåter. Disse er tilgjengelige i to-takts samt fire-takter og kommer også med en kontrollmodul, som er digital, som nettopp styrer prosessen med drivstoff forbrenning. Drivstoff sprøyte i mo

 • Hvordan bruke Fuel Injector Rengjøring Kjemikalier Hvordan bruke Fuel Injector Rengjøring Kjemikalier
  - 阅 0

  Du kan bruke drivstoff-injektor rengjøring kjemikalier for å fjerne sprøyte av innskudd fra drivstoff og dets tilsetningsstoffer. Produktene er laget med konsentrerte vaskemidler til å bryte opp mineraler som danner og tette ørsmå dyser på injektorer