Amopage

AIB Krav til Skadedyrkontroll

- Views 0
Advertisement

AIB Krav til Skadedyrkontroll


Insekter er vanligvis ikke en ønskelig ingrediens i en kake eller pai. The American Institute of Baking (AIB) arbeider for å holde alle kaker fri for alt som kryper og gjør det ved å sette frem enkelte skadedyrkontroll standarder. Mens AIB ikke tilbyr noen sertifisering i området for skadedyrkontroll selskaper, krever det bedrifter å opprettholde visse standarder for bruk av plantevernmidler og andre former for kontroll.

Tillatt Outdoor kontroll

I et utemiljø, er visse skadedyr-kontroll enheter lov som ikke vil bli brukt i et innendørs situasjon. I henhold til AIB, kan lokkematstasjoner brukes for gnagere utenfor. Disse lokkematstasjoner bør være ordentlig manipuleringssikre, og det bør ikke være mindre enn 50 fot mellom hver felle på utsiden av en bygning, i henhold til AIB. Instituttet sier også at feller bør være sikret med låser, ikke med plastbånd.

Tillatt innendørs kontroll

Forskriften omfatter skadedyrkontroll enheter inne i en virksomhet er strengere på grunn av hvor nær de er til matlaging områder. I henhold til AIB, blir trigger-feller og lim brett anbefalt, men uten overlapping som omfatter en matestasjon skal brukes innendørs. Innendørs feller bør plasseres mellom 20 og 40 fot fra hverandre, og en lisensiert entreprenør eller food service arbeidstaker skal kontrollere og rense disse fellene minimum en gang per uke. Forskrift også endres avhengig av pest. Den AIB sier at elektrisk insekt kontroll skal brukes innendørs, slik at insekter ikke er tiltrukket av dem fra utsiden, men slikt utstyr, bør heller ikke brukes innen 10 fot av matlaging områder. Restaurant arbeidere bør sette opp skjermer eller netting for å holde fuglene borte fra mat, men AIB tillater ikke Avicider skal brukes inne i virksomheten.

dokumentasjon

Restauranter og andre mat-forberedelse bygninger kan velge å enten utføre skadedyrkontroll operasjoner i huset, eller de kan kontrakten dette arbeidet ut til et skadedyrbekjempelse spesialist. Ifølge AIB, hvis in-house arbeiderne er involvert, nøyaktige registreringer av plantevernmidler bør opprettholdes sammen med en sikkerhetsdatablad (HMS) for hver plantevernmidler som brukes. Hvis restauranter bruker en skadedyrkontroll tjeneste, bør de holde en kontrakt av alle tjenester som utføres og materialer som brukes av pest spesialist. Mat etablering eiere bør holde prøve etikettene på alle plantevernmidler brukes og dokumentasjon av alt arbeid utført av skadedyrbekjempelse selskapet, inkludert hva pest er målrettet, hvor mye plantevernmiddel brukes og hvor det er sprayet, ifølge AIB.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/aib-krav-til-skadedyrkontroll/ "

相关文章!
 • Illinois State Krav til Skadedyrkontroll sertifisering
  - 阅 0

  Seksjon 225: 235 of Illinois Compiled vedtekter definerer krav som er nødvendige for å fungere som en pest kontroll tekniker i staten. Ofte kalt Structural Skadedyrkontroll loven, loven mandater at alle teknikere får en lisens før arbeider i feltet.

 • Leietakere Rettigheter til Skadedyrkontroll Leietakere Rettigheter til Skadedyrkontroll
  - 阅 0

  Spørsmålet om skadedyrbekjempelse er en del av en utleier-leietaker avtalen under internasjonale og nasjonale byggeforskrifter som gjelder for helse og sanitære forhold jurisdiksjon helse- og sikkerhetskoder av lokale, statlige og føderale etater var

 • Krav til Teach College nivå kurs Krav til Teach College nivå kurs
  - 阅 1

  Undervisning på høgskolenivå er utfordrende på grunn av de mange kravene som trengs for å få en stilling, samt å opprettholde den. Det er også givende fordi du påvirke andres liv positivt. Mange aspire å undervise på høgskolenivå, men bare et fåtall