Amopage

Afrikansk krydder og urter

- Views 2
Advertisement

Afrikansk krydder og urter


Afrikas mange nasjoner og mange Spice Islands, som Zanzibar, gir et klima som bidrar til produksjon av krydder og urter. Afrikas Etiopia, kjent historisk for å bli styrt av dronningen av Saba, og som en kilde til en rekke krydder i bibelsk tid, tilbyr noen av de hotteste, vepsebol retter hvor som helst i Afrika i dag. Men Afrika har også krydder som er til fordel fysisk helse og legger til en behagelig aroma til mat.

Berbere

Hvis du tror bare ett krydder kan legge krydder til et måltid, afrikanere tror at 15 krydder kombinert kan bli enda bedre, noe som resulterer i en krydderblanding kalt berbere (awaze). Denne blandingen av afrikansk krydder gjør mat for varmt og pepperaktig for utlendinger å håndtere, ifølge University of Pennsylvania. Men redusere paprika i miksen kan gjøre det mer spiselig hvis du ønsker å prøve dette krydderet blande selv.

Berbere er laget med rød paprika, men inneholder også følgende krydder: spisskummen, cardamon, allehånde, bukkehornkløver, koriander, nellik, sorte pepperkorn, rød pepper flak, ginger root, gurkemeie, salt, søt paprika og kanel. Du kan velge å bruke hele krydder, sliping hver av dem opp til å lage din egen berbere, eller du kan kjøpe hver krydder i pulverform. Du vil få samme smak, uansett hvilken metode du velger.

Artemisia (malurt)

En afrikansk urt du bør legge til kosthold av helsemessige årsaker er Artemisia. Artemisia bladene brukes i te, og er i høy flavonoid forbindelser, øker ønskede antioksidantaktivitet i kroppen. Faktisk, ifølge Purdue University viser Artemisia forskning at denne urten bidrar til å forebygge kreft, og det er også brukt til å bekjempe malaria.

Artemisia brukes i dag i Afrika for å bekjempe varme stress, ifølge University of Missouri-Columbia. Forsøk har vist at dette afrikansk urt også øker fruktbarheten hos mus, som fører til andre mulige anvendelser for mennesker og dyr.

Kanel

Kanel er et krydder fortsatt blir produsert i Zanzibar, som er rett ut av Tanzania i Afrika. Du kan strø kanel pulver i kaffe, te eller varm sjokolade drikke eller bruke det som en ingrediens i mat retter. I det siste, var kanel brukt i Nord-Afrika primært for mat retter.

I Sudan er afrikanske kanel brukes i både mat retter som Maschi (fylt tomat med hakket oksekjøtt) samt et krydder for te drinker. Du kan oppleve drikke selv ved å forberede løs engelsk te før det er en lys oransje farge. Plasser en halv stokk med kanel i te kopp, hell te over det og tilsett sukker.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/afrikansk-krydder-og-urter/ "

相关文章!
 • Liste over kinesiske Krydder og urter
  - 阅 4

  Kinesisk matlaging bruk av krydder og urter er ikke lett oppsummert, siden forskjellen kan være betydelig mellom de regionale retter av de fire viktigste provinser, mandarin (Peking), Szechuan, Shanghai og Canton. Likevel, krydder og urter er en vikt

 • Hyllen Lives of Krydder og urter Hyllen Lives of Krydder og urter
  - 阅 0

  Hjem kokker ofte kjøpe tørkede urter og krydder i krukker og la dem i skapet ad infinitum, eller i hvert fall inntil de går tom. Mens tørkede urter og krydder ikke gå dårlig på den måten av lett bedervelige matvarer, har de en klar holdbarhet. Etter

 • De beste Krydder og urter til grønnsakssuppe De beste Krydder og urter til grønnsakssuppe
  - 阅 1

  Når du legger til urter og krydder til grønnsakssuppe, bygger du smaken, som betyr at du kan kutte ned på salt i suppen. Legg friske urter mot slutten av kokeprosessen slik at deres smak forblir lyse. Tørkede urter og krydder kan tilsettes tidligere,