Amopage

Advatages og ulemper med fettsuging

- Views 0
Advertisement

Fettsuging er en vanlig kosmetisk kirurgi prosedyre som blir også ofte referert til som lipoplastikk. Fettsuging Slims og fornyer bestemte områder av kroppen ved å fjerne ekstra fett innskudd. Dette øker andelen, generelle formen og konturene av kroppen. Fettsuging er gjort for å fjerne vedvarende fett som ikke vil gå av med vanlig vekttap, eller fjerne områder av hengende hud.

Fordeler

Fettsuging, når det gjøres riktig, kan gjøre mye for å forbedre en persons selvtillit og selvbilde. Det er en rask måte å eliminere overflødige, vedvarende fett fra kroppen, og er spesielt nyttig for når en person bare ønsker å gå ned i vekt fra et bestemt område av kroppen.

midlertidige Ulemper

Det er også mulige komplikasjoner og negative bivirkninger forbundet med å ha fettsuging. Disse midlertidige faktorene omfatter hevelse (bør gå bort i en måned eller to), smertefull blåmerker, smerte (kan kontrolleres av resept eller over-the-counter medisiner), nummenhet, begrenset mobilitet og allergisk reaksjon.

Lengre sikt Ulemper

Noen negative bivirkninger fra fettsuging kan vare lenger, eller i noen tilfeller til og med være dødelig. Disse ulempene inkluderer bakteriell infeksjon (forårsaket av små sår gjort under fettsuging), hudskader, hud nekrose (en svært sjelden, men dødelig komplikasjon), nerve eller hudforbrenninger, kontur problemer (humpete eller vissen hud), forstyrre væskebalansen legemet og Lidokain toksisitet forgiftning (som i visse tilfeller kan føre til hjertestans).

arrdannelse

En av de mest permanente ulemper for fettsuging er postoperativ fettsuging arrdannelse. Arrdannelse resultater fra ett eller to små snitt som er laget for innsetting av kanylen. Disse arrene er generelt skjult i navlen av naturlige krøller i huden, men hvis du ønsker å minimere dem mer, kan du massere dem med arr kremer som Mederma eller Cimeosil.

Forebygging / løsning

Fettsuging bør gjøres på enkeltpersoner som har lavest risiko for komplikasjoner. En frisk person bør se etter en erfaren kirurg som benytter tumescent anestesi på en forsvarlig poliklinisk. Narkose og utpakking store mengder fett kan øke risikoen for negative komplikasjoner. Den sunnere en person er, og jo bedre trent kirurgen er, jo høyere er sjansen den enkelte vil oppleve fordelene ved fettsuging.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/advatages-og-ulemper-med-fettsuging/ "

相关文章!
 • Fordeler og ulemper med kosmetisk kirurgi
  - 阅 0

  Det er ingenting galt med å ville gjøre deg vakker eller som ønsker å føle seg bedre om deg selv. I et samfunn hvor bildet er alt, følelse og ser bra ut er viktig. Spørsmålet å stille deg selv er hvor langt ville du gå for å se perfekt? Før du vurder

 • Fordeler og ulemper med å selge Livsforsikring
  - 阅 0

  Hvis du liker å kommunisere med mennesker og selge et produkt som er gunstig for alle, en karriere som en livsforsikring salg profesjonell kan være for deg. Etter at han ble et livsforsikrings salg profesjonell krever at du går gjennom opplæring og b

 • Fordeler og ulemper med berøringsskjermer Fordeler og ulemper med berøringsskjermer
  - 阅 0

  Touch-skjermer er nyttig for mange grunner, men de har også noen ulemper. Før de bestemmer seg om å investere i en touch-skjerm av noe slag for din bedrift eller personlig bruk, se på fordeler og ulemper. Nærhet til Screen Hvis du bruker en berørings