Amopage

Administrasjon av en California levende tillit

- Views 0
Advertisement

Administrator for et levende tillit er kjent som bobestyrer. I California er det bobestyrer rettigheter og plikter er definert i California skifterett Code. Skapet må ta vare på den tillit eiendom og mindre tillit sier noe annet, investere det klokt å gjøre det vokse. De med spørsmål om hvordan å administrere en bestemt California tillit bør konsultere en lokal advokat.

Tillitsmannen Funksjon

I en levende tillit, en levende person, kjent som "stifteren," lovlig overfører sin eiendom til bobestyrer. I tillit, utpeker stifteren en annen person, kjent som mottaker, for å få nytte av tillit eiendom. Selv om mottaker har rett til denne fordelen, han har ikke kontroll over eiendommen; bobestyrer gjør. Bobestyreren brede oppgave er forvaltning av tillit eiendom for mottaker. Han må også klare seg i samsvar med eventuelle ekspress retninger fra stifteren i tillit.

Generelle Mannens forpliktelser

California skifterett Kode legger ut informasjon om bobestyrer plikter i levende klareringer. Retningslinjene forbyr en bobestyrer fra å håndtere den tillit til sin egen fordel, eller fra å bli en bobestyrer av en annen tillit hvis interesser stride mot den første tillit. Bobestyreren må holde tilliten eiendom lovlig skilt fra sin egen eiendom. Forvalterne må fordele midlene til mottaker som anvist av tillit (eller, hvis tillit slik statene, på eget initiativ.) Dersom tilliten har flere mottakere, må bobestyrer ikke forskjell på folk.

forsvarlig Investment

Forstanderskapet har en plikt til å investere tillit eiendom på en forsvarlig måte. Skifteloven §§ 16045-16054 ( "Uniform forsiktig investor Act") stille parametrene for bobestyrer investering av tillit eiendom. Loven krever at bobestyrer vurdere alle enkelttransaksjoner som en del av en helhetlig plan for investering og vurdere hvordan de påvirker tilliten som helhet og legger frem viktige faktorer for bobestyrer å vurdere når du gjør investeringsbeslutninger.

Regnskap til Mottakere

Skifteloven krever at bobestyrer holde nyter godt informert om tillit status, bobestyrer handlinger og visse hendelser som påvirker tillit. Med mindre tillit sier noe annet, må bobestyrer fortelle mottaker vilkårene for den tillit og annen klarerings informasjon på mottakers etterspørselen.

Begrensninger på strøm

På forespørsel fra en mottaker, kan en domstol alltid bestemmer seg for å gripe inn i en tillit hvis den finner en slik handling berettiget. Retten kan evaluere bobestyrer ytelse og se på tillitsmannens konkrete handlinger.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/administrasjon-av-en-california-levende-tillit/ "

相关文章!
 • En California levende tillit: Hvordan Fil med fylket
  - 阅 0

  En California levende tillit er utformet for å unngå dyre skifterett saksbehandlingen når noen dør og hans eiendom må forvaltes. Den levende tillit gir også langsiktig eiendomsforvaltning instruksjoner ved å navngi enkeltpersoner som forvaltere som v

 • California levende tillit Lover California levende tillit Lover
  - 阅 0

  Levende truster er en trend i eiendom planlegging som gjør det mulig for eiendeler i ditt navn til å bli holdt for din fordel mens du er i live. I mange tilfeller en levende tillit vil hjelpe din familie unngå rotete og tidkrevende skifterett prosedy

 • California levende tillit Informasjon California levende tillit Informasjon
  - 阅 0

  En levende tillit lar deg direkte styring og fordeling av dine eiendeler i løpet av din levetid. Du kan vurdere å opprette en levende tillit hvis du har en betydelig eiendom eier en bedrift eller er bekymret for hva som ville skje med dine eiendeler