Amopage

Accidental Damage Forsikring for bærbare PC-er

- Views 0
Advertisement

For mange laptop-brukere, representerer en mobil datamaskin frihet til å ta arbeid og underholdning nesten hvor som helst. Men det skaper også nye risikoer siden en laptop som forlater rammen av ditt hjem er mye mer sannsynlig å oppleve skader på grunn av ulykker eller miljømessige faktorer. Laptop forsikring vil hjelpe betale for reparasjon eller erstatning til datamaskinen hvis du har riktig type dekning.

Trenge

Bærbare datamaskiner er underlagt mange av de samme utilsiktet skade risikoer som stasjonære datamaskiner, sammen med noen av sine egne på grunn av sin mobilitet. At-hjem ulykker inkludert søl og dråper kan forårsake skade som vil være kostbart å reparere. Utenfor hjemmet, disse risikoene øker. Eksponering for ekstreme temperaturer kan skade en laptop, spesielt dens LCD-skjerm. Lukke bærbar PC med et objekt inne, selv noe så lite som en penn, kan knekke skjermen, som er blant de dyreste komponentene for å erstatte. Støv og rusk kan også tette en bærbar vifter, ventiler og åpne porter, som fører til korrosjon. Disse risikoene, kombinert med den høye kostnaden for mange bærbare datamaskiner, skaper behov for forsikring.

garantier

De fleste nye bærbare kommer med forsikring i form av en garanti fra produsenten. Denne garantien dekker vanligvis ikke dekke skader, slik som dråper eller søl. Garantier fra forhandlere utvide produsentens garantidekningen og kan legge ytterligere dekning for ulike typer ulykker, men for en pris. Garantier dekker mekanisk svikt mer enn utilsiktet skade, så lese liten skrift før du kjøper en garantiutvidelse eller stole på en produsent garanti som eneste form for beskyttelse.

Privatforsikringer

En av de mest rimelige alternativer for å forsikre den bærbare datamaskinen mot utilsiktet skade er gjennom en privat forsikring. Du kan få rabatterte priser ved å kjøpe en laptop politikk fra samme selskap som allerede forsyner hus og, leietakere eller bilforsikring. I stedet for å koste flere hundre dollar, som de fleste forhandler garantiutvidelser, vil en privat forsikring trolig koste mindre enn $ 100, avhengig av verdien av den bærbare datamaskinen, og gi økt ulykkesdekning. Velg grenser som er høy nok til å betale for en ny maskin hvis den bærbare datamaskinen er involvert i en ulykke som resulterer i et totaltap.

Tilleggsdekning

Foruten utilsiktet skade, bærbare PC-er gjenstand for tyveri på grunn av sin lille størrelse og portabilitet. Hvis du rutinemessig bruker den bærbare datamaskinen utenfor hjemmet eller kontoret, sørg for at din forsikring dekker tyveri samt utilsiktet skade. I tillegg kan til og med en politikk som betaler for en ny datamaskin ikke hente verdifulle data. Sikkerhetskopier din bærbare regelmessig og lagre data på en sikker ekstern harddisk eller laste det opp til en digital skap.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/accidental-damage-forsikring-for-baerbare-pc-er/ "

相关文章!
 • Er Accidental Død Forsikring Skattepliktig? Er Accidental Død Forsikring Skattepliktig?
  - 阅 0

  Dødsulykker forsikring fungerer som alle andre typer livsforsikring, bortsett fra at du må dø på en bestemt måte. Selvfølgelig er den måten av en ulykke. Akkurat som andre former for livsforsikring, er det ingen skatt på død fordel. Imidlertid kan fø

 • Accidental Død Forsikring Vs. Livsforsikring
  - 阅 0

  Enkeltpersoner har muligheten til å kjøpe ulike typer livsforsikringsprodukter for å gi fordeler til mottakerne samt familiemedlemmer. En type produkt er en standard livsforsikring som er levert av en rekke forsikringsselskaper. En annen type produkt

 • Forsikring Tips og Info Forsikring Tips og Info
  - 阅 0

  Du aldri bare ønsker å kjøre ut og signere med den første forsikring som du ser. Få forsikring tips med hjelp fra en forsikring profesjonell i denne gratis video-serien. Oppføring 1-10 av 10 videoer Livsforsikring kontrollmetoder Livsforsikring testp