Amopage

A How-to Citizens Arrest i New Jersey

- Views 0
Advertisement

A How-to Citizens Arrest i New Jersey


En borger arrestasjon oppstår når en privatperson gjør bruk av retten til å anholde en mistenkt til politiet antar varetekt. Konseptet med en statsborger ble arrestert ble født ut av engelsk sedvanerett i middelalderen. Merchants vil ofte anholde butikktyver tatt på fersk gjerning og ta gjerningsmannen rett til det lokale lensmannens kontor for retten. Men som våpen ble mer vanlig i provisjon av forbrytelser, økt rettshåndhevelse tilstedeværelse og nødvendigheten for borgernes arrestasjoner ble redusert. New Jersey rettshåndhevelse fagfolk fraråder utrente sivile fra å gjøre borgernes arrestasjoner på grunn av faren for personskade eller død.

Du trenger

telefon

Bruksanvisning

 • 1

Gjør mentale notater av handlingene som finner sted hvis du er vitne å begå en forbrytelse. Du må informere politi om hendelsen som du husker det. Hent noen bevis som kan ha blitt etterlatt av den mistenkte.

2

Ring politiet. Sørg for at du opprettholder en rimelig avstand fra den mistenkte under oppringing 911. Du ønsker ikke den mistenkte å vite at du har vært vitne til kriminalitet og ringe myndighetene. Dersom gjerningspersonen mistenker politiet blir kalt, kan han forsøke å flykte fra åstedet. Når 911 sentralen svarer på telefonen, varsle henne om hvor du befinner deg, de korte detaljer om kriminalitet og en beskrivelse av den mistenkte.

3

Approach den mistenkte med forsiktighet. Varsle ham at du gjør en statsborger ble arrestert og at politiet har blitt kalt, og vil komme snart. Dersom den mistenkte har et våpen eller ser ut til å være aggressiv, ikke nærme seg. Vær forsiktig hvis du velger å bruke fysisk makt for å anholde den mistenkte. Hvis du forårsaker personskade, kan du være ansvarlig for den mistenkte skader.

4

Hold et øye med den mistenkte mens du venter på New Jersey politiet å ankomme. Re-ringe 911 dersom plasseringen av den mistenkte endres før politiet kommer til stedet.

5

Identifisere den mistenkte når politiet ankommer. Gi offiserene detaljene i kriminalitet du vitne og overlate noe bevis du har samlet. Sørg for å gi offiserene din kontaktinformasjon slik at de kan ringe deg hvis de trenger mer informasjon.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/a-how-to-citizens-arrest-i-new-jersey/ "

相关文章!
 • Citizen Arrest Med Sannsynlig årsak i Pennsylvania Citizen Arrest Med Sannsynlig årsak i Pennsylvania
  - 阅 0

  Borger arrest lover har eksistert siden middelalderen, og mens flere stater nevne statsborger ble arrestert i sitt lovverket, ikke Pennsylvania. Hvis du anholde en person som ikke har begått en forbrytelse, kan du bli belastet med falske fengsel. His

 • Kan jeg lage en Citizens Arrest i Indiana?
  - 阅 0

  Noen ting i livet er ikke så mye et spørsmål om "Kan du?" men i stedet, "skal du?" Indiana lov anerkjenner borgernes arrestasjoner, så hvis en forbrytelse utfolder seg foran øynene dine, har du rett til å gripe inn. Noen regler gjelder

 • Hvordan Fil en False Arrest søksmål Hvordan Fil en False Arrest søksmål
  - 阅 0

  Polititjenestemenn har myndighet til å ta bort de personlige friheter under visse omstendigheter. Med makt til å arrestere kommer ansvar for ikke å misbruke den. Statlige lover og føderale lover er på plass for å bidra til å kompensere ofrene som bli