Amopage

1930 Theme Party Ideas

- Views 0
Advertisement

1930 Theme Party Ideas


1930-tallet var en periode med store forandringer, utfordringer og kulturelle rikdom i Amerika. En tid da amerikanerne rømt fra økonomiske katastrofer og miljø vanskeligheter i kinosaler, og de samlet sammen for å feire resultatene av en Aaviator fra Kansas og skalv i sine støvler når du gjør forretninger i Chicago. En gang fondly husket for våre forfedres mot og evne til å holde ut, en 1930-parti kan være en oppløftende ser tilbake på noen av de mer underholdende detaljene i perioden.

Mikke Mus

13. januar 1930, Mikke Mus gjorde sin aller første opptreden som en tegneserie i New York Mirror. Feire sin prestasjon med en 1930 Mikke Mus tema fest. Bruk den opprinnelige utseendet på Mickey på fest invitasjoner og inviterer alle til å bruke en mus-relatert element til festen. Spill en Mikke Mus trivia spill eller utfordre gjester å tegne sin egen versjon av Mickey.

Gangstere og Rum Running

1930 var et stort år for organisert kriminalitet. Ikke bare var Al Capone arrestert på en mened kostnad 13. juni, men også den 10. februar, Chicago lov tiltalt 186 mennesker i en stor rum-running tomt verdt millioner. Ha en "1930 Chicago Gangster" party med rum drinker og rum kake, masse gangster relatert dekorasjoner inkludert papir kuttet ut maskingevær, gammel tid hatter. Legg noen bilder av Al Capone og stil vintage kofferter og bilder av 1930 kjøretøy for å fullstendig forandre partiet plass. Invitere gjester til å kle seg ut som gangstere eller politiet og spille 1930 trivia spill for premier.

Amelia Earhart

I mai 1932 ble Amelia Earhart den første kvinnen til å fly solo over Atlanterhavet. Hennes liv og forsvinningen er en fengslende historie full av rekord prestasjoner og mystiske avslutninger. Med det nye fokuset på henne fra Hollywood med sin 2010 film med tittelen "Amelia", en fest for å feire hennes arv og liv ville pirre potensielle gjester. Har gjestene kle seg i perioden klær og be hver person til å komme opp med sin egen teori om hva som skjedde med Amelia med tanke på en kreativ og mest uvanlige svar vinne premien. Bruk luftfart tema innredning og presentere en toast i hennes minne.

Prisen er Høyre 1930 Edition

Inviter venner og familie til en 1930-rulle tilbake Prisene partiet. Be venner til å komme i 1930 kostymer og gi klassisk 1930 snacks og forretter (se Resources.) Spill en omgang Prisen er Høyre der du ber gjestene å gjette den faktiske prisen på vanlige elementer i 1930-årene. Vinnere kan motta en periode relatert premie for eksempel en Duke Ellington CD eller en samling av Charlie Chan episoder på DVD.

Golden Age of Hollywood Partiet

1930- og 40-tallet er regnet som gullalderen i Hollywood, så feire med stil ved å ha et tema relatert part. Invitere gjester til å kle seg ut som sin favoritt Golden Age of Hollywood skuespiller eller skuespiller og dekorere festlokale med perioden filmplakater og gull glitter stjerner. Har du en Old Hollywood trivia konkurranse eller kostyme konkurranse og bruke 1930 filmer på DVD som "Stagecoach" med John Wayne eller "Hells Angels" som premier.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/1930-theme-party-ideas/ "

相关文章!
 • Hvordan Landscape en hage i 1930 stil Hvordan Landscape en hage i 1930 stil
  - 阅 2

  Opprette en 1930 hagen vil ta litt graving for å se eksempler, men det er ikke så vanskelig å finne bilder av perioden boliger som inkluderer hagene som omgir dem. Ta bilder til din lokale planteskole for hjelp til å identifisere planter, eller leie

 • Medisinske skoler i 1930 Medisinske skoler i 1930
  - 阅 0

  1930 var en vanskelig tid for amerikansk medisin. De færreste hadde råd til medisinsk behandling i den store depresjonen, og en rift vokste mellom homeopatisk og vitenskapelig medisin etter en rapport om medisinske skoler på oppdrag av Carnegie Found

 • Svarte kvinnelige sangere av 1920-tallet og 1930-tallet
  - 阅 0

  Svarte kvinnelige sangere i 1920 og 1930 kom fra hele landet og fra fattigdom og smerte. De spesialisert seg på gospel og blues, samt jazz. Noen gikk fra vaudeville til Broadway og hele veien til Hollywood. Hver hadde problemer med å få betalt ganske

 • Partiet spillet ideer for en 1930 Old Fashioned Bursdag Partiet spillet ideer for en 1930 Old Fashioned Bursdag
  - 阅 0

  1930 er best kjent som depresjonen epoke i amerikansk historie. Familier sliter økonomisk slått til rimelige former for underholdning, for eksempel spille spill hjemme med familie og venner. Dette førte til den økende populariteten til et stort utval