Amopage

12 Volt Bi-Pin Lys Bulb Typer

- Views 0
Advertisement

12 Volt Bi-Pin Lys Bulb Typer


Bi-pinners pærer er små lyspærer med to utstikkerne og bestemt tapp avstand. De blir identifisert av mellomrommet mellom pinnene, wattforbruk og en spenning på mellom seks og 120 volt. Halogen bi-pinners pærer er også kjent som JCD eller JC lamper og blir ofte brukt i skjermen belysning eller arbeidsplassbelysning. 12 volt LED og halogen bi-pinners pærer gi høy belysning i en liten plass.

12 Volt LED Bi-Pin JC G4 Base

Den 12 volt LED bi-pin JC G4 basen lyspærer kommer i flere wattstyrker og har en gjennomsnittlig levetid på 35.000 timer. G4 viser pinnen avstanden, noe som er 4 mm (0,16 tommer). 12 volt LED bi-pinners JC G4 kan brukes til å erstatte noen bi-pinners halogenpærer.

12 Volt Bi-Pin Halogen JC G4 Base

12 volt bi-pinners halogen JC G4 lyspærer har også en tapp avstand på 0,16 tommer og har en 2000-timers gjennomsnittlige levetid. Ikke ta på glasset når du installerer denne pære, som kjemisk reaksjon med hud oljer kan forkorte lampens levetid. Halogen JC G4 kommer vanligvis i en plastbeholder som kan brukes til å installere pære.

12 Volt Bi-Pin Halogen JC g6.35 Base

12 volt bi-pinners halogen JC g6.35 basen lyspærer har en tapp avstand på 6,35 mm (0,25 tommer) og passer inn i bredere sokler enn G4. Dette halogenpære er også kjent som den GY5 og har en gjennomsnittlig levetid på 2000 timer.

12 Volt Bi-Pin Halogen Axial Reflektor g6.35 Base

12 volt bi-pinners halogen aksiale reflektor lyspærer er konstruert for applikasjoner som krever en rettet stråle. Kontroller spenningen på denne pære før kjøpe det, som rundt 120 volt halogenlamper har de samme 6,35 mm (0,25 tommer) tapp avstands. 12 volt bi-pinners halogenpære aksiale reflektor har en liten reflektor integrert i lampen og har en 2000-timers gjennomsnittlige levetid.

12 Volt LED Caravan 1,75 Watt Bi-Pin G4

12 volt LED 1,75 watt G4 caravan bi-pinners lyspære er en egnet erstatning for 12 volt DC LED beslag og 15 watts bi-pinners halogenkuler i campingvogner og båter. Ved hjelp av denne pære reduserer strømforbruket på deg batteri, og den avgir lys i 360 grader. Dette pære har en gjennomsnittlig levetid på 50.000 timer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/12-volt-bi-pin-lys-bulb-typer/ "

相关文章!
 • Hvordan Wire en 12-volts 5-Pin Relay Hvordan Wire en 12-volts 5-Pin Relay
  - 阅 0

  Releer er spesielle brytere er utformet for å tillate en liten krets for å styre en større krets. Disse enhetene bruker en solenoide for å styre en heavy-duty bryter. Ledningene for den solenoid kan kreve bare 0,5 ampere for å aktivere, mens den bryt

 • Hvordan erstatte en 2 Pin Halogen Bulb Hvordan erstatte en 2 Pin Halogen Bulb
  - 阅 0

  Halogenpærer er hvitglødende lyspærer fylt med halogengass som vanligvis varer lenger og sette ut mer lys enn vanlige wolfram lyspærer. De to-pin (bi-pin) halogenpære er ofte brukt for mindre oppgaver, som for eksempel slår innfelt møbler belysning e

 • Hvordan fortelle forskjellen mellom Fluorescent Bulb Typer Hvordan fortelle forskjellen mellom Fluorescent Bulb Typer
  - 阅 0

  Gitt de kostnadsbesparelser og skattelettelser som bedrifter kan utlede fra Greening sin virksomhet, og vite forskjellene mellom fluorescerende pære typer er en ferdighet som kan direkte påvirke bunnlinjen. Ifølge Energy Star, lysrør bruker bare om l