Amopage

12-tommers Vs. 10-tommers Table Saw

- Views 0
Advertisement

Håndverkere bruke bordsirkelsager på en daglig basis som de jobber med ulike tresorter og materialer. To av de mest populære, 12-tommers og 10-tommers sager, har ulike fordeler.

Om Bordsager

En tabell så har et blad som kommer ut fra bordet, slik at brukeren kan foreta nøyaktige kutt på et flatt underlag. Mens en tabell så kan kutte mange elementer, er det oftest brukt til å kutte tre.

Egenskaper

Bortsett fra bladbredde, tabeller kommer i ulike størrelser for mindre eller større prosjekter. Det er også høyde hjul, blad tilt håndtak og blad vakter for å fremme nøyaktighet og sikkerhet.

Typer av Blades

Det finnes ulike størrelser og kvaliteter av bladene; 12-tommers og 10-tommers er to populære størrelser. Det er også høyere kvalitet blad for skjæring spesialprodukter.

10-tommers Blades

De fleste tabell sager er utstyrt med en 10-tommers blad, og de fleste brukerne synes dette helt tilstrekkelig for en rekke oppgaver. En 10-tommers blad kan TVERS en fire-by-fire stykke tre.

12-tommers Blades

Selv om disse er mindre vanlig, 12-tommers diameter bladene er mest nyttig for å kutte tykke materialer. Noen opplever at den 12-tommers blad er utsatt for nedbøyning; men med praksis, kan det være en mer nyttig og allsidig blad.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/12-tommers-vs-10-tommers-table-saw/ "

相关文章!
 • Kan jeg sette en 52-tommers TV på en 47-tommers Table? Kan jeg sette en 52-tommers TV på en 47-tommers Table?
  - 阅 0

  Kjøpe en 52-tommers TV er attraktivt fordi i denne størrelsen, er det mulig å sette TV-en i et stort rom og fremdeles være i stand til å se på skjermen med letthet. En av utfordringene til en TV denne størrelsen er å finne et akseptabelt sted å sette

 • Hvordan du bytter lagrene i en Rockwell 10 tommers Leverandørens Table Saw
  - 阅 1

  Rockwell 10-tommers tabellen så er en populær bordsirkelsag brukt av entreprenører og huseiere alike. Som alle bordlamper, spinner Rockwell blad på en aksel-lignende del kjent som Arbor. Det er lagrene inne i arbor som holder det å spinne fritt og ut

 • Hva Størrelse Område Rug bør gå under en 48 tommers Round Table? Hva Størrelse Område Rug bør gå under en 48 tommers Round Table?
  - 阅 0

  Når du velger et område rug, velge en som passer sittegruppe i en form som passer rommet design. Rug forhandlere gir diagrammer som viser anbefalte størrelser for ulike rom og bruksområder. Størrelse Jo større rug, jo større rom vises. Mål rommet dit