Amopage

10 måter å senke bilen din forsikring betalinger

- Views 0
Advertisement

10 måter å senke bilen din forsikring betalinger


Betale bil forsikring er bare en av de nødvendige utgifter for folk flest. Selv om du er en forsiktig sjåfør som sjelden får i en ulykke, de fleste statlige lover krever at du kjøper bilforsikring. Det finnes måter, men å senke bilen din forsikring betalinger. Disse inkluderer å kjøpe en annen bil, kjører lavere miles, finne rabatter og legge anti-tyveri enheter for din bil.

Raise Your Egenandel

Hvis du er en god sjåfør som sjelden får i ulykker, og du trenger ikke bekymre deg om å ha bilen din stjålet, øke egenandelen. Bytte fra laveste til høyeste egenandelen kan betydelig lavere premie. Vær forberedt, men å betale ekstra penger bør du være involvert i noen mindre uhell.

Drive Mindre

Mange forsikringsselskaper tilbyr rabatter hvis du kjører mindre enn et visst antall miles per år. Andre selskaper tilbyr betaling per mil Bilforsikring programmer. Beregn hvor mange miles du kan kutte din nåværende rutiner. Prøv å Carpool å arbeide og leie en bil for lange bilturer.

Finn en bedre rente

Forsikring priser er alltid i endring. At lav rente du har funnet en del år siden er kanskje ikke den laveste nå. Shoppe rundt for en bedre rente. Bruk kartet fra National Association of Insurance Companies (se Ressurser) for å finne nettstedet for statens regulator der du kan sammenligne premiene fra anerkjente selskaper. Bruke tredjeparts selskaper for videre sammenligning (se Ressurser).

Conact forsikringsagent

Ta kontakt med din agent og fortelle ham at du er på jakt rundt for en lavere rente. Agenter liker ikke å miste virksomhet. Si at du fant en lavere pris, og se om han er villig til å matche det. Hvis du har andre forsikringer i selskapet, kan selskapet bli enda mer villige til å jobbe med deg for å unngå å miste deg som kunde helt.

Raise Your Credit Score

Flere og flere forsikringsselskaper bærere bruker kreditt Stillingen rente beregninger, i henhold til bil utgiver Edmunds. Få en kopi av kreditt-rapporten og kreditt score for å fjerne eventuelle feil eller betaling av tap før du søker om forsikring.

Finn rabatter

Et bredt spekter av rabatter er tilgjengelig avhengig av den aktuelle forsikringsselskapets tilbud. Spør om rabatter for bestemte grupper som AAA, fagforeninger eller spesielle arbeids bransjer. Hvis du er en student eller en senior statsborger, kan du kvalifisere for en lavere betaling. Rabatter kan bli tilbudt for huseiere og legge til flere biler.

Betal din premie i Full

Mange forsikringsselskaper betalt avdrag avgifter eller høyere utbetalinger hvis du betaler månedlig eller kvartalsvis. Betale hele premien hvis det er økonomisk gjennomførbart for deg. Gjør halvårlige betalinger hvis du ikke kan betale hele summen.

Drop Kollisjon og omfattende dekning

Hvis du har en eldre bil er ikke verdt mye, bør du vurdere å slippe kollisjon eller omfattende dekning. Bestem verdien eller kjøretøyet og beregne hvor mye penger du vil spare ved å slippe denne dekningen. Hvis du betaler for verdien av kjøretøyet i løpet av et år eller to, men sjelden får i ulykker, kan du like godt sette pengene inn på sparekonto.

Legg Anti-Theft Device

Mange enheter kvalifisere for en lavere forsikringspremie. Sjekk med forsikringsselskapet agent først for å se om den har en liste over kvalifiserte enheter. Mulige enheter inkluderer en alarm system, en LoJack enhet og bremsene.

Kjør forsiktig

Opprettholde en god kjøring posten ved å unngå fartsovertredelse, være forsiktig på veien og unngå farlige kjøreforhold som regnværs netter eller snøstormer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/10-mater-a-senke-bilen-din-forsikring-betalinger/ "

相关文章!
 • Hvordan senke kostnadene for bilen din forsikring
  - 阅 0

  Bilforsikring er en nødvendighet for et flertall av personer over 18 år Selv om mange selskaper bruker de samme standarder for å bestemme en forsikring rente, er det definitivt verdt shopping rundt før du går med et bestemt selskap. Drivere som er kl

 • Hva har du å gjøre når bilen din forsikring blundere i North Carolina? Hva har du å gjøre når bilen din forsikring blundere i North Carolina?
  - 阅 0

  Ifølge loven må auto forsikringsselskaper straks varsle North Carolina Division of Motor Vehicles av en pause på en kunde dekning. Når varslet, sender DMV et skjema du må fylle ut for å hevde forsikring eierskap. Unnlatelse av å gjøre dette på en rik

 • Hvem har du lov til å sette under bilen din forsikring? Hvem har du lov til å sette under bilen din forsikring?
  - 阅 0

  Siden Bilforsikring er nødvendig nesten overalt, kan det være en økonomisk belastning for folk med lite penger til overs. For å minimere kostnadene, kan det være lurt å kombinere politikk med noen andre til å dra nytte av noen rabatter som forsikring